Domeniul principal al unui serviciu de găzduire web din punct de vedere tehnic poate fi oricând modificat. Facilitatea modificării acestui parametru al serviciului este oferită gratuit sau contra…
Domeniile care au perioadă de înregistrare de pânã la 10 ani pot fi reînnoite oricând cu un număr de ani pînă la 10.
Pentru domeniile ce pot fi înregistrate pe 1-2 ani, vã recomandãm sã le reînnoiti…
Pentru fiecare domeniu perioada minima de înregistrare este de 1 an, iar perioada maximă diferă în funcție de domeniu, de exemplu: un domeniu .eu are o perioadă de înregistrare de 5 ani, un domeniu…
Fiecare registrar are propriile lui proceduri de eliberare a unui domeniu care a expirat și nu a mai fost reînnoit de către deținătorul curent. Timpul de expirare diferă de la un domeniu la altul și…
Pentru pachetele de găzduire web achizitionate de la noi domeniile aduse aici trebuie să aibă urmatoarele nameservere:
ns1.btstelecom.ro
ns2.btstelecom.ro
ns3.btstelecom.ro
ns4.btstelecom.ro
Numărul maxim de caractere este 63, fără extensie (.ro, .com, .net, etc.).
În ceea ce privește numărul minim de caractere acesta diferă de la o extensie la alta.
De exemplu .ro și atașate poate…
Pot fi înrgistrate oricâte domenii doriți. Nu există limită în acest sens.
Numele domeniului poate fi compus din caracterele alfa-numerice (a-z-A-Z, 0-9) și semnul minus (-).
Un nume nu poate începe i sfarsi cu "-".
Caracterul "-" (hyphen) nu este permis în pozitia a 3-a…
În mod normal modificarea nameserverelor unui nume de domeniu este o facilitate oferită de providerul la care domeniul este în administrare. BTS Telecom nu percepe nici o taxă pentru modificarea…
Domeniile pe care le puteți achiziționa de la noi se regăsesc pe site secțiunea DOMENII sau https://www.btstelecom.ro/domainchecker.php.
Codul EPP este o parolă de acces furnizăta de provider, parola fără de care nu vă veți putea transfera domeniul la un alt registrar.
Dacă nu cunoasteți acest cod, îl puteti obține de la providerul…
Propagarea DNS este un proces automat de notificare a serverelor din intreaga lume și are loc atunci cand se înregistrază un domeniu nou (nume.ro) sau când se fac modificari la nivel DNS (schimbare…
Fiecare computer de pe internet are o adresa IP unică care este diferită de oricare alta. Toate aceste IP-uri diferite sunt administrate de un sistem unic numit DNS (Domain Name System). În fond,…
Un domeniu adăugat este un domeniu suplimentar ce se poate adauga în contul de hosting, acolo unde este permis. Concret, termenul de “Addon Domain” este un site, cu conținut unic și diferit față de…
Parked Domain (Domeniu Parcat) – este un domeniu care se poate adăuga în cPanel (Domains -> Parked Domains) și care este forwardat (redirectat) automat către Domeniul Principal al contului de…
Un domeniu Internet este o adresă virtuală. Se poate face o comparație între această adresă virtuală și adrese non-virtuale: adresa fizica a persoanei fizice respective sau a companiei (bloc, stradă…
După expirarea domeniului, aveți libertatea de a alege dacă doriți să îl reînnoiti sau nu, cu excepția domeniilor .ro înregistrate pe viață. După o perioadă, domeniul respectiv se va elibera și va…
Atunci când o persoană dorește să folosească internetul pentru un anumit scop, cum ar fi trimiterea de e-mail sau pentru navigare, atunci trebuie să utilizeze un nume. Un nume de domeniu poate fi…
Subdomeniul este un domeniu de nivelul 3. Sistemul de nume de domenii (DNS) are o structură sau ierarhie de arbore. De exemplu, daca domeniul tău se numește numesite.ro, subdomeniul tau ar putea fi…
Deținătorul unui domeniu este acea persoană fizică sau juridică care are dreptul de folosință asupra unui domeniu. Acest drept de folosință poate fi utilizat sau cedat dupa caz altei persoane.…
Ca deținător al unui domeniu o persoană poate să administreze și să direcționeze acel domeniu.
Pentru domeniile internaționale nameserverele se schimbă din contul de client BTS Telecom. Accesați…
Un domeniu odată înregistrat nu mai poate fi anulat de provider. Plata pentru acel domeniu reprezentănd consimțămantul clar al deținatorului pentru achiziție.
La înregistrarea unui domeniu sau oricând ulterior deținatorul poate alege ca datele sale să fie vizibile la whois domeniu sau nu. Fiecare provider are propriile reguli și standarde de protejare sau…
Dupa achitarea facturii proformă și confirmarea plății domeniul va fi înregistrat și activat în cel mai scurt timp posibil, indiferent de tipul domeniului.
Numele de domeniu este unic și nu poate fi modificat după ce a fost înregistrat. Prin modificarea oricarui caracter dintr-un nume, se obține un nou nume de domeniu, care poate fi înregistrat conform…
Fiecare provider de domenii poate oferi conform anumitor reguli specifice posibilitatea modificării datelor de contact ale deținatorului unui domeniu.
De exemplu pentru domeniile .ro modificările…
Facebook Twitter