Jan 10th SSL gratuit la orice pachet de gazduire web

Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol criptografic care permite comunicarea sigură pe Internet. Utilizarea tehnologiei SSL oferă un grad mai mare de confidențialitate și de siguranță decât o conexiune web necriptată. Aceasta reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și utilizate incorect.  Întrucât știm că un ... Continuare »

Dec 24th Craciun Fericit si un An Nou mai bun!

În spiritul acestei perioade pline de gânduri bune pe care le împărtăşim cu cei dragi, noi, întrega echipa Bts Telecom, vă mulţumim că ne-aţi fost alături şi ne propunem să continuăm drumul pe care am pornit cu determinare şi pasiune.  Vă dorim să lăsaţi şi voi un gând bun pe oriunde treceţi şi să primiţi bunătate de ... Continuare »

Nov 23rd Continuam Saptamana Reducerilor!!

 În perioada 23 - 30 Noiembrie 2016 pachetele de găzduire jocuri vin cu o ofertă de nerefuzat 50% reducere inclusiv la opționale şi la sistemele adiționale. Vă oferim găzduire pentru următoarele jocuri pe servere de înaltă performanță cu suport premium: Counter-Strike 1.6 cu prețuri începând de la 6,99 Euro; Counter-Strike ... Continuare »

Nov 22nd BTS Telecom anunță implementarea autentificării in 2 pași pentru Cpanel

Având în vedere faptul că ne bazăm din ce în ce mai mult pe parole pentru a ne proteja conturile online și simultan cresc și abilitățile hackerilor de a sparge conturi, s-a recurs la o metodă de autentificare mult mai sigură, numită autentificare “two-factor” sau “multi-factor”.Acest tip de autentificare se bazează pe două ... Continuare »

Nov 21st Saptamana Black Friday la BTS Telecom !!!

BTS Telecom lansează prima ofertă a săptămânii Black Friday pentru servere dedicate pe infrastructura VMware, aducându-le pentru dumneavoastră la prețuri fără egal!  VMware este cel mai răspândit mediu de virtualizare, fiind susținut de marii integratori de tehnologie. La acest tip de serviciu garantăm un SLA de 99,985%.  Ai ... Continuare »

Nov 1st Descopera reducerile lunii Noiembrie

Continuăm reducerile pentru voi, așa că acum puteți comanda Dedicate la un preț promoțional. În perioada 01-20 Noiembrie folosind codul PROMOSERVERS  beneficiați de 20% reducere la următoarele servere:   Dual Intel® Xeon® E5405 | 12M Cache | 2.0 GHz | 8 core   16 GB DDR3 ECC   500GB SATA Enterprise Raid1 Dual Intel® Xeon® ... Continuare »

Oct 31st Oferta de Halloween: pana la -20% doar azi!

Sărbătorește Hallowen pe www.btstelecom.ro: alegeți serviciul dorit și beneficiază de reduceri până la 20%. Și nu uita să te grăbești, oferta se încheie la miezul nopții. Halloween fericit*!     *Utilizați codul de reducere BTS#HALLOWEEN când plasați comanda. Ofertă valabilă până pe 01.11.2016 pentru comenzile plasate pe ... Continuare »

Oct 7th Dezactivarea functiei PHP mail

BTS Telecom SRL  anunță dezactivarea funcției PHP Mail pentru toate serviciile de găzduire web începând cu 20 Octombrie 2016.Întrucât s-au înmulțit atacurile asupra site-urilor și scripturilor slab securizate sau nesecurizate pe Internet iar una din țintele celor care atacă si sparg site-uri pe internet este inserarea unor coduri ... Continuare »

Oct 4th Atentie!!!

BTS Telecom nu solicită date personale sau elementele de securitate ale clienților (user, parolă, ip, detaliile despre serviciil) prin email,mesaj,telefon sau messenger/chat. Singura modalitate prin care puteți discuta cu angajații BTS Telecom este sistemul de ticheting disponibil pe site-ul nostru www.btstelecom.ro

Oct 1st Octombrie vine cu oferte noi!!

În luna lui Brumărel frunzele cad, la fel și prețurile BTS Telecom!!!  Începând de astăzi vă oferim 4 noi TLD-uri gratuit. Extensia .pw la toate pachetele de găzduire indiferent de perioada contractată iar extensiile .date, .info și .net se oferă la achiziția pachetelor de găzduire web Gold sau Platinum. Lista domeniilor la ... Continuare »