Ce este colocarea unui server?

FAQ: Colocare

Colocarea serverelor presupune că serverul dumneavoastră să fie găzduit într-un data center deținut de catre o altă companie. Deși nu diferă prea mult față de un hosting obișnuit, acesta oferă un nivel mai ridicat de independență și de control. Atunci când alegeți un serviciu de colocare servere, în mod implicit plătiți o altă companie pentru dreptul de a utiliza o parte a unui spațiu dintr-un data center, dintr-o rețea și/sau hardware.

Un alt aspect al colocării serverelor este că veți avea posibilitatea de a vă alege furnizorul de lațime de bandă pe care îl doriți, în caz că acesta este altul decât compania furnizoare de servicii de colocare servere. Avantajul colocării serverelor este că aveți mai mult control asupra mai multor factori ai mediului de hosting pe care în mod normal nu l-ați fi avut ca reseller.

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.