Sărbători frumoase!

  Ho, ho, ho!   Vă dorim un Crăciun magic, plin de armonie, fericire È™i prosperitate! BucuraÈ›i-vă de fiecare moment petrecut alături de cei dragi alături È™i nu uitaÈ›i să păstraÈ›i spiritul Crăciunului în sufletul dumneavoastră, pentru totdeauna! FaceÈ›i din această zi o sursă de ... Continuare »

25th Dec 2018
Obtineti inregistrarea gratuita a TLD-ul dorit cu pachetele noastre de gazduire!

    Ce este un nume de domeniu? Un nume de domeniu este adresa de Internet pe care o introduceti intr-un browser pentru a localiza si a ajunge la o companie sau o alta entitate de pe Internet. Un exemplu de nume dedomeniu este www.mydomain.com. Majoritatea oamenilor vor sa obtina un nume de domeniu scurt, corespunzator activitatilor lor. ... Continuare »

20th No 2017
Black Friday cu mega reduceri âž  O saptamana perfecta!

REGULAMENTUL CAMPANIEI „BLACK FRIDAY”   Perioada campaniei: 20 - 27 noiembrie 2017 Articolul 1. Organizatorul campaniei: Art. 1.1. Campania “Black Friday” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de S.C. BTS TELECOM HOSTING  S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sector 5, str. Iorga ... Continuare »

20th No 2017
Vestile bune continuua cu BTS Telecom!

BTS Telecom anunta eliminarea comisionelor aferente platilor prin Paysafecard si SMS *. Comisioanele dispar ( in sfarsit) pentru clientii nostrii persoane fizice si persoanele juridice.* Tranzactii cu valori de la 10 euro inclusive conform tabelului atasat.   De asemenea, o alta modificare importanta este introducerea valorilor de la 1 Euro ... Continuare »

16th No 2017
Promotie domenii .ro pentru toate pachetele de gazduire web

Pentru ca misiunea noastra este sa furnizam domenii la costuri reduse in perioada 10 -30 Noiembrie iti aducem cea mai buna oferta a anului. In plus vei primi un certificat gratuit de securitate SSL, care te va ajuta sa administrezi datele vizitatorilor sau un site de comert fara probleme de securitate Reducerea se aplica doar la inregistrarea de ... Continuare »

9th No 2017
SSL gratuit la orice pachet de gazduire web

Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol criptografic care permite comunicarea sigură pe Internet. Utilizarea tehnologiei SSL oferă un grad mai mare de confidenÈ›ialitate È™i de siguranță decât o conexiune web necriptată. Aceasta reduce riscul ca informaÈ›iile să fie interceptate È™i utilizate ... Continuare »

10th Ian 2017
Craciun Fericit si un An Nou mai bun!

ÃŽn spiritul acestei perioade pline de gânduri bune pe care le împărtăşim cu cei dragi, noi, întrega echipa Bts Telecom, vă mulÅ£umim că ne-aÅ£i fost alături ÅŸi ne propunem să continuăm drumul pe care am pornit cu determinare ÅŸi pasiune.  Vă dorim să lăsaÅ£i ÅŸi voi un gând bun pe ... Continuare »

24th Dec 2016
Continuam Saptamana Reducerilor!!

 În perioada 23 - 30 Noiembrie 2016 pachetele de găzduire jocuri vin cu o ofertă de nerefuzat 50% reducere inclusiv la opÈ›ionale ÅŸi la sistemele adiÈ›ionale. Vă oferim găzduire pentru următoarele jocuri pe servere de înaltă performanță cu suport premium: Counter-Strike 1.6 cu preÈ›uri ... Continuare »

23rd No 2016
BTS Telecom anunță implementarea autentificării in 2 pași pentru Cpanel

Având în vedere faptul că ne bazăm din ce în ce mai mult pe parole pentru a ne proteja conturile online È™i simultan cresc È™i abilitățile hackerilor de a sparge conturi, s-a recurs la o metodă de autentificare mult mai sigură, numită autentificare “two-factor” sau “multi-factor”.Acest ... Continuare »

22nd No 2016
Saptamana Black Friday la BTS Telecom !!!

BTS Telecom lansează prima ofertă a săptămânii Black Friday pentru servere dedicate pe infrastructura VMware, aducându-le pentru dumneavoastră la preÈ›uri fără egal!  VMware este cel mai răspândit mediu de virtualizare, fiind susÈ›inut de marii integratori de tehnologie. La acest tip de serviciu ... Continuare »

21st No 2016