BTS Telecom lansează prima ofertă a săptămânii Black Friday pentru servere dedicate pe infrastructura VMware, aducându-le pentru dumneavoastră la prețuri fără egal!  

VMware este cel mai răspândit mediu de virtualizare, fiind susținut de marii integratori de tehnologie. La acest tip de serviciu garantăm un SLA de 99,985%. 

Ai control total asupra mașinii tale virtuale, atât prin SSH cât și prin acces cu ajutorul clientului specializat. Poți face orice modificări, inclusiv reinstalarea sistemului de operare.

Poți implementa oricând modificări majore pe server, chiar cu riscul defectării acestuia: o imagine snapshot a serverului îți va permite să te întorci la o configurație stabilă.


De la 29.99 Euro/2GB DDR3 ECC

Resursele oferite în raport de preț sunt excelente atât comparativ cu alte oferte din Romania cât și din lume. Pentru 2GB DDR3 ECC alocam 50GB RAID10 SATA Enterprise și acces la toate opțiunile de administrare necesare. 

Extraoptiuni server:

Împreuna cu server-ul propriu-zis îți poți achiziționa și extraoptiunile dorite:

  • Licenta cPanel VPS - destinată instalării și funcționării sistemului cPanel pe un VPS (15.00/ Euro/lună)
  • Configurare Initiala - instalare firewall, configurare servicii (€10.00 Euro - O singură dată)
  • Configurare Firewall - Configurare firewall pentru protecție la syn-flood , diverse exploit-uri și scanare   porturi. Costul acestui serviciu este de 10 € și se achită o singură dată. (€10.00 Euro - O singură dată)
  • Configurare Firewall - Configurare firewall pentru protecție la syn-flood , diverse exploit-uri și scanare porturi. Costul acestui serviciu este de 10 € și se achită o singură dată. (€10.00 Euro - O singură dată)
  • Monitorizare - Monitorizarea externă a trei servicii (ex: ping, http, imap) în fiecare minut și alertarea prin email în caz de downtime (€3.00 Euro - Lunar)

30 la sută reducere

În plus, dacă vei comanda acum și vei utiliza codul de discount vmware30 vei plăti cu 30 la sută mai puțin. Nu rata această ofertă pentru serverul tău dedicat! Dorim să venim în întampinarea cerințelor tale cu cele mai bune și ieftine servicii din Romania.


BTS Telecom
Întotdeauna o alegere înțeleaptă!!!Luni, Noiembrie 21, 2016« înapoi