Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol criptografic care permite comunicarea sigură pe Internet. Utilizarea tehnologiei SSL oferă un grad mai mare de confidențialitate și de siguranță decât o conexiune web necriptată. Aceasta reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și utilizate incorect. 

Întrucât știm că un certificat SSL oferă încredere, vă anunțăm că începând cu 10 Ianuarie 2017, oferim gratuit certificate SSL pentru toate pachetele de găzduire web și serverele ce includ o licența Cpanel.

Dacă certificatele SSL nu sunt instalate automat, vă rugam sa deschideți un tichet din Zona de Client si vă ajutam cu implementarea acestora. 

Pentru site-urile companiilor care  sunt interesate de o mai bună poziționare in motoarele de căutare oferim contra cost un IP public și urmatoarele certificate SSL: 

  • certificate SSL comerciale de tip EV (extended validation) care sunt eliberate numai când Autoritatea de Certificare ( CA) verifică dacă solicitantul deține numele domeniului și realizează o anchetă minuțioasă asupra companiei.
  • certificate SSL de tip  OV(Organization Validation) care sunt eliberate numai când o autoritate de certificare(CA) verifică dacă solicitantul are drept asupra domeniului și a companiei. Această informației suplimentară este afișată clienților atunci când este accesat Secure Site Seal și oferă încredere sporită a site-ului.
  • certificate SSL de tip  DV (Domain Validation ) care sunt emise atunci când CA se asigura că solicitantul are drept exclusiv asupra domeniului. Alte informații asupra companiei nu sunt verificate și implicit nu sunt afișate decât informațiile criptate din cadrul Secure Site Seal. Certificatele DV sunt eliberate imediat.

 

 

 

 Marți, Ianuarie 10, 2017« înapoi