Inca un avantaj pentru tine!!!

Poți plăti acum prin SMS Digi Mobil și beneficiezi de cea mai rapidă și comodă metodă de plată dar și de costuri [*]mici la comision. Ce trebuie să faci pentru plata prin SMS:  •          Trimiți SMS, la numărul scurt 7688 cu textul BTS și valoarea pe care dorești să o achiziționezi;  •          Vei ... Continuare »

15 Iul 2016
Domenii.ro de la 12.99 Euro!!!

Mii de domenii.ro cu plata anuală așteaptă sa fie cumpărate. Alege-l pe cel potrivit ție! https://www.btstelecom.ro/domenii


11 Iul 2016
BTS Telecom vă aduce un nou TLD la promoție!

BTS Telecom vă aduce de astăzi domeniul .eu la promoție! Puteți beneficia de prețul promoțional de 4.49 euro în perioada 08 - 31 iulie, împreună cu achiziția oricărui pachet de găzduire. Promoția se aplică doar pentru înregistrarea domeniului în primul an, aceasta nefiind valabilă pentru transfer sau prelungire. BTS ... Continuare »

8 Iul 2016
Extindem lista domeniilor la promoție

 BTS Telecom extinde lista domeniilor la promoție! Începând de astăzi vă aducem domeniile .biz, .co, .pro la prețuri promoționale, domeniul .ro la înregistrare pe un an, iar domeniile .top și .xyz vă sunt oferite gratuit la achiziția oricărui pachet de găzduire web. Promoțional!!! -.BIZ 3.99 Euro -.CO 7.99 Euro-.PRO 4.89 -.IN 4.79 ... Continuare »

5 Iul 2016