Oferta de Halloween: pana la -20% doar azi!

Sărbătorește Hallowen pe www.btstelecom.ro: alegeți serviciul dorit și beneficiază de reduceri până la 20%. Și nu uita să te grăbești, oferta se încheie la miezul nopții. Halloween fericit*!     *Utilizați codul de reducere BTS#HALLOWEEN când plasați comanda. Ofertă valabilă până pe 01.11.2016 pentru comenzile plasate pe ... Continuare »

31 Oct 2016
Dezactivarea functiei PHP mail

BTS Telecom SRL  anunță dezactivarea funcției PHP Mail pentru toate serviciile de găzduire web începând cu 20 Octombrie 2016.Întrucât s-au înmulțit atacurile asupra site-urilor și scripturilor slab securizate sau nesecurizate pe Internet iar una din țintele celor care atacă si sparg site-uri pe internet este inserarea unor coduri ... Continuare »

7 Oct 2016
Atentie!!!

BTS Telecom nu solicită date personale sau elementele de securitate ale clienților (user, parolă, ip, detaliile despre serviciil) prin email,mesaj,telefon sau messenger/chat. Singura modalitate prin care puteți discuta cu angajații BTS Telecom este sistemul de ticheting disponibil pe site-ul nostru www.btstelecom.ro

4 Oct 2016
Octombrie vine cu oferte noi!!

În luna lui Brumărel frunzele cad, la fel și prețurile BTS Telecom!!!  Începând de astăzi vă oferim 4 noi TLD-uri gratuit. Extensia .pw la toate pachetele de găzduire indiferent de perioada contractată iar extensiile .date, .info și .net se oferă la achiziția pachetelor de găzduire web Gold sau Platinum. Lista domeniilor la ... Continuare »

1 Oct 2016