Obtineti inregistrarea gratuita a TLD-ul dorit cu pachetele noastre de gazduire!

    Ce este un nume de domeniu? Un nume de domeniu este adresa de Internet pe care o introduceti intr-un browser pentru a localiza si a ajunge la o companie sau o alta entitate de pe Internet. Un exemplu de nume dedomeniu este www.mydomain.com. Majoritatea oamenilor vor sa obtina un nume de domeniu scurt, corespunzator activitatilor lor. ... Continuare »

20 No 2017
Black Friday cu mega reduceri ➠ O saptamana perfecta!

REGULAMENTUL CAMPANIEI „BLACK FRIDAY”   Perioada campaniei: 20 - 27 noiembrie 2017 Articolul 1. Organizatorul campaniei: Art. 1.1. Campania “Black Friday” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de S.C. BTS TELECOM HOSTING  S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sector 5, str. Iorga Gheorghe nr 1, inregistrata la ... Continuare »

20 No 2017
Vestile bune continuua cu BTS Telecom!

BTS Telecom anunta eliminarea comisionelor aferente platilor prin Paysafecard si SMS *. Comisioanele dispar ( in sfarsit) pentru clientii nostrii persoane fizice si persoanele juridice.* Tranzactii cu valori de la 10 euro inclusive conform tabelului atasat.   De asemenea, o alta modificare importanta este introducerea valorilor de la 1 Euro ... Continuare »

16 No 2017
Promotie domenii .ro pentru toate pachetele de gazduire web

Pentru ca misiunea noastra este sa furnizam domenii la costuri reduse in perioada 10 -30 Noiembrie iti aducem cea mai buna oferta a anului. In plus vei primi un certificat gratuit de securitate SSL, care te va ajuta sa administrezi datele vizitatorilor sau un site de comert fara probleme de securitate Reducerea se aplica doar la inregistrarea de ... Continuare »

9 No 2017