Sărbători frumoase!

  Ho, ho, ho!   Vă dorim un Crăciun magic, plin de armonie, fericire și prosperitate! Bucurați-vă de fiecare moment petrecut alături de cei dragi alături și nu uitați să păstrați spiritul Crăciunului în sufletul dumneavoastră, pentru totdeauna! Faceți din această zi o sursă de unitate și liniște sufletească!    Moș ... Read More »

25th Dec 2018
Obtineti inregistrarea gratuita a TLD-ul dorit cu pachetele noastre de gazduire!

    Ce este un nume de domeniu? Un nume de domeniu este adresa de Internet pe care o introduceti intr-un browser pentru a localiza si a ajunge la o companie sau o alta entitate de pe Internet. Un exemplu de nume dedomeniu este www.mydomain.com. Majoritatea oamenilor vor sa obtina un nume de domeniu scurt, corespunzator activitatilor lor. ... Read More »

20th Nov 2017
Black Friday cu mega reduceri ➠ O saptamana perfecta!

REGULAMENTUL CAMPANIEI „BLACK FRIDAY”   Perioada campaniei: 20 - 27 noiembrie 2017 Articolul 1. Organizatorul campaniei: Art. 1.1. Campania “Black Friday” (numita in cele ce urmeaza si “Campanie”) este organizata de S.C. BTS TELECOM HOSTING  S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sector 5, str. Iorga Gheorghe nr 1, inregistrata la ... Read More »

20th Nov 2017
Vestile bune continuua cu BTS Telecom!

BTS Telecom anunta eliminarea comisionelor aferente platilor prin Paysafecard si SMS *. Comisioanele dispar ( in sfarsit) pentru clientii nostrii persoane fizice si persoanele juridice.* Tranzactii cu valori de la 10 euro inclusive conform tabelului atasat.   De asemenea, o alta modificare importanta este introducerea valorilor de la 1 Euro ... Read More »

16th Nov 2017