Extended Validation SSL

Ofera securitate maxima si incredere. Afiseaza bara verde de adrese si numele companiei, ideale pentru comertul electronic.

GeoTrust True Business ID with EV

163.14€/an

Validare: GeoTrust®

Criptare pe 256 biti

Timp Eliberare: 1-7 zile

Recomandat pentru e-commerce

Sigla Gratuita

Reemitere Gratuita

Suport pentru Browser

Asigurare: 1,750,000 $

Secure Site EV SSL

907.60€/an

Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

Secure Site Pro EV

1367.33€/an

Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

Certificatele SSL de Validare Extinsa ofera un nivel superior de siguranta si securitate, care imbunatateste increderea clienților. Certificatul EV SSL ofera un nivel avansat de securitate impotriva atacurilor de tip phishing, a fraudei prin e-mail si a altor atacuri cibernetice.

Afiseaza bara de adrese verde cu numele companiei in adresa URL care arata utilizatorilor ca firma este autentica si verificata de o autoritate de certificare SSL de incredere.

Un certificat EV SSL vine de asemenea cu o optiune de securitate cu mai multe domenii, care permite utilizatorilor securizarea mai multor domenii (pana la 100) sub un singur certificat EV. Acest certificat se numește "certificat SSL pentru mai multe domenii".

Procesul de validare a certificatului SSL:

Procesul de validare a certificatelor EV este mai strict si necesita mai mult timp in comparatie cu certificatele DV și OV. In general, CA verifica mai intai domeniul de activitate verificand informatiile registratorului domeniului. Dupa aceasta, CA va cere cumparatorului sa depuna documentele comerciale.

Daca documentele trec ghidul de validare EV, CA aproba cererea de certificat si o emite imediat. Documentul privind cerintele privind documentele poate să difere de la un CA la altul.

Intrebari frecvente

Ce este un certificat SSL?

SSL este acronimul pentru Secure Sockets Layer și reprezintă un protocol de criptare creat de Netscape pentru a securiza link-ul criptat între serverul web (site-ul) și browserul dumneavoastră (…

Sunt toate certificatele SSL la fel ?

Numărul companiilor care utilizează certificate SSL a crescut în ultimii ani, de asemenea și motivele, printre care menționam: • unele companii au nevoie de certificat SSL pentru confidențialitate…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.