Intrebari frecvente

TeamSpeak3

Informatii generale privind utilizarea serverului de TeamSpeak3.

Ce reprezinta "Security Level" ?

Orice server are un nivel de securitate minim, care este comparat cu nivelul de securitate al unui utilizator când se conectează pe server. Dacă nivelul de securitate al utilizatorului este mai mic…

Ce face functia "Add as Friend" ?

Funcţia "Add as Friend" adaugă un utilizator în contactele personale, dându-i libertatea de a seta utilizatorului adăugat în lista de prieteni orice pseudonim doreşte. Acest pseudonim va apărea sub…

Ce face functia "Poke Client" ?

Funcţia "POKE CLIENT" trimite un mesaj audio unui utilizator cu textul "Hey ! Wake up !" şi un mesaj scris ales de utilizator. Acest mesaj se aude chiar dacă utilizatorul are difuzorul pe MUTE.

Ce reprezinta o identitate / un UNIQUE ID?

O identitate este reprezentată de un UNIQUE ID, un nickname, un phonetic name şi un UNIQUE ID. Unique ID-ul este o serie de caractere pe care o primeşti atunci când îţi creezi o identitate. Pe acest…

Cum anulez serverul de Teamspeak ?

Din Zona de Client  în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Request Cancellation din meniul lateral.

Cum banez un IP pe serverul de Teamspeak ?

Din Zona de Client  în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Bans din meniul lateral. 

Cum creez back-up la serverul de TS3 ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Snapshots din meniul lateral, apoi Create.

Cum dezactivez afisarea scanerelor GameTracker ?

Deschideți clientul TS3 și faceți click pe Meniul “Bookmarks” aflat în partea de sus apoi selectați “Manage Bookmarks”, alegeți serverul dorit și dați click pe “More” aflat în colțul din stânga jos…

Cum fac upgrade/ downgrade la numarul de sloturi ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Upgrade/Downgrade Options din meniul lateral, modificați numărul de sloturi dorit și apăsați Click…

Cum generez un nou token sau cheie de acces ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Tokens din meniul lateral.

Cum ma conectez la serverul de Teamspeak ?

Aveți două posibilități de conectare la server:    TS DNS ( ts.numeledomeniuluitău.extensie) Ip:Port După ce v-aţi selectat un nume, apăsaţi pe butonul "CONNECT".

Cum opresc serverul de Teamspeak ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Stop din meniul lateral.

Cum pornesc serverul de Teamspeak ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Start din meniul lateral.

Cum pornim / oprim microfonul / sunetele ?

Click "Settings">"Options">"Hot Keys" și selectează bindurile, apoi dă Remove.

Cum pot pune muzica pe un canal ?

Pentru a pune muzică pe teamspeak, trebuie întâi să vă configuraţi STEREO MIX din Control Panel alegeti Hardware & Sound apoi Sound si Recording. Aici va trebui să daţi click dreapta Show Disable…

Cum pot schimba fontul de pe TeamSpeak ?

În clientul TeamSpeak 3, mergeţi la OPTIONS, alegeti SETTINGS apoi CHAT şi selectaţi de acolo font-ul dorit şi dimensiunea acestuia.

Cum reinstalez serverul de Teamspeak ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul  Reinstall din meniul lateral.

Cum resetez permisiile serverului meu de Teamspeak ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Reset Permissions din meniul lateral.

Cum rezolv problema permisiilor ?

Înainte de a edita permisiile, deschideți meniul Settings din clientul TS3 selectați Options și asigurați-va că "Advanced permissions system" este verificat. Deschideți Meniul Permissions al…

Cum setez parola de acces ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Settings, completati campul Join Password cu parola dorita apoi selectati Update.

Cum vad logurile serverului meu de Teamspeak ?

Din Zona de Client în meniul Meniul Services selectați serviciul Teamspeak și dați click pe butonul Logs din meniul lateral.

De ce nu ma fac auzit ?

1. Verificați dacă microfonul funcționează sau dacă nu este oprit.  2. Click "Settings" din "Options" alegeti "Capture" și bifați Continuous Transmition.

Unde gasesc codul html pentru pictograma serverul meu ?

Din Zona de Client > Meniul Services > Teamspeak > Html viewer

Whitelisting GameTracker

După ce adăugați serverul dumneavoastră Teamspeak3 în GameTracker acesta este scanat anti-flood în general de același scanner dedicat. Cu toate acestea, este posibil ca interogările să provină de la…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.