Filtre Antispam

Cea mai buna solutie impotriva spam-ului si a virusilor! Preluati controlul e-mailului dumneavoastra!

Filtrarea e-mailurilor primite

Prin acesta optiune se filtreaza toate e-mailurile primite, eliminandu-se spam-ul si virusii inainte ca aceste amenintari sa ajunga in reteaua dumneavoastra cu o rata de precizie de aproape 100%.

de la
2.99€/luna

Filtrarea e-mailurilor trimise

Filtrarea e-mailurilor este esentiala pentru a va proteja infrastructura dar si pentru a va asigura ca toate e-mailurile de sosesc in siguranta la destinatari.

de la
2.99€/luna

Arhivarea e-mailurilor

Arhivarea e-mailurilor reprezinta procesul prin care toate e-mailurile trimise si primite sunt pastrate si protejate pentru accesul ulterior.

de la
4.09€/luna

Filtrarea e-mailurilor primite si trimise

Alegeti protectia completa a e-mailul dumneavoastra, protejand infrastructura si crescand continuitatea si livrarea e-mailurilor.

de la
5.98€/luna

Filtrarea si arhivarea e-mailurilor

Solutie profesionala de securitate a e-mailului implementata in cloud. Filtrarea completa a spam-ului si a virusilor, arhivarea e-mailurilor pentru backup, conformitate si continuitatea afacerii.

de la
10.47€/luna

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.