Metode de plata. Cum platesc?

FAQ: Comercial

Va puteti conecta in contul de client si achita factura la. Pentru plati prin Numerar/Transfer Bancar urmeaza instructiunile de mai jos (sectiunea Modalitati de Plata).

Pentru restul platilor acceseaza contul tau client de la www.btstelecom.ro si vei gasi in prima pagina (Sumar) lista facturilor tale neachitate. Selecteaza si apasa butonul Plateste Facturile Selectate. Ti se va deschide o pagina cu factura finala iar in dreapta sus poti alege modalitatea de plata dorita si apoi apasa butonul de plata aferent.

CUM CONFIRM PLATA?

Pentru platile prin Numerar/Transfer Bancar este OBLIGATORIE procedura de confirmare. Dupa efectuarea platii trimite prin email ( office@btstelecom.ro) copia chitantei sau a confirmarii de plata emise de banca. Daca nu confirmi plata prin Numerar/Transfer Bancar este posibil ca suma platita sa nu fie identificata de noi, fapt ce poate duce la intarzierea activarii serviciilor sau la suspendarea celor active.

Platile automate (Card Online, SMS, Paypal) se confirma instant si nu este necesara urmarea vreunei proceduri.

Modalitati de Plata - 8 Variante de plata:

BTS Telecom iti ofera acum flexibilitatea de care ai nevoie. Poti plati asa cum iti este mai usor si mai convenabil.

CUM PLATESC?

Este foarte simplu. Parcurgi toti pasii pana la finalizarea comenzii. Apoi vei fi redirectionat in contul client unde, la sectiunea Facturile Mele vei gasi factura de plata. Dai click pe ea sa o deschizi si vei observa in partea dreapta sus optiunea de plata aferenta fiecarei modalitati.

Pentru informatii suplimentare Departamentul Vanzari iti sta la dispozitie.

Plata in Numerar:

In cazul depunerii de numerar, va recomandam sa aveti la dumneavoastra proforma de pe email tiparita, spre a o putea prezenta casierului bancar.

Comisioane bancare depunere numerar:

ING - 15 lei

Banca Transilvania GRATUIT
Platile in Numerar pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice si genereaza Facturi Fiscale.

Plata prin Transfer Bancar:

Plata se poate efectua din orice banca, prin ordin de plata, transfer bancar sau plata numerar direct la ghiseul bancar.

Plata se poate face in urmatoarele conturi:

- ING BANK Suc.Sebastian Cod IBAN: RO42INGB0000999902614499

- Banca Transilvania Cod IBAN:RO20BTRLRONCRT0293689301

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro):

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) 

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Plata prin PaySafeCard:

Paysafecard este cea mai populara metoda de tranzactii financiare preplatite din Europa. Poti folosi paysafecard pentru a face plati rapide si fara niciun fel de inconvenient pe internet, fara a divulga in niciun fel numarul cardului tau sau informatii despre contul bancar.

Folosirea paysafecard este extrem de simpla:

1. Cumperi un card paysafecard

2. Selectezi paysafecard ca modalitate de plata

3. Introduci codul PIN de pe card - si gata!

Pentru o securitate sporita, poti alege sa creezi si o parola pentru cardul tau paysafecard.

Puncte de vanzare:https://www.paysafecard.com/ro-ro/cumparare/comercianti/
Atentie! Platile prin PaySafeCard beneficiaza de comision 0.

Plata prin Paypal:

Poti alege sa platesti serviciile achizitionate online prin intermediul Paypal. Se realizeaza utilizand fie soldul din contul dumneavoastra PayPal sau cu un card de credit sau de debit. Acest instrument de plata este cel mai folosit la nivel mondial. Daca nu ai cont, poti crea gratuit in pagina care se deschide la apasarea butonului Paypal din factura.

Plata prin SMS:

Poti plati si prin SMS (micropayment) toate serviciile disponibile pe acest site https://btstelecom.ro/sms.php.

Plata prin SMS poate fi efectuata atat de persoane fizice cat si juridice. Nu genereaza Facturi Fiscale. Deducerea cheltuielilor pentru aceste plati se fac prin intermediul facturii de telefonie mobila care include si aceste costuri.
Atentie! Platile prin SMS cu valori incepand de la 10 Euro beneficiaza de comision 0.

Western Union:

Alege sa platesti acum la btstelecom.ro si prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Western Union disponibil atat in Romania cat si in lume. Ai detalii in factura si in contul client http://www.westernunion.ro/WUCOMWEB/staticMid.do?method=load&countryCode=RO&languageCode=ro&pagename=HomePage

MoneyGram:

Alege sa platesti acum la btstelecom.ro si prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Western Union disponibil atat in Romania cat si in lume. Ai detalii in factura si in contul client http://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/operatiuni-bancare/transferuri-de-bani-si-alte-servicii/transferuri-rapide-de-bani/moneyGram

Mandat online (e-mandat) prin Posta Romana:

Daca ai cel putin 14 ani, te poti prezenta la orice oficiu postal pentru a realiza un transfer prin e-mandat. Printati aceasta factura sau notati continutul ei cu datele noastre bancare si la orice Oficiu Postal puteti efectua plata in numerar la caserie www.posta-romana.ro

Din aceeasi categorie

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.