Migrare HLDS pe reHLDS

Intrucat Valve nu au mai oferit suport pentru platforma HLDS de ceva vreme, anumiti dezvoltatori din industria Counter-Strike s-au decis sa faca o noua versiune a acestui engine, el este reHLDS (reverse engineering HLDS). Am decis sa facem acest update asupra tuturor clientilor noi deoarece acesta contine actualizari cu privire la securitate, bug-uri cat si crash-uri. In privinta acestui engine putem spune ca se lucreaza de mai bine de 4 ani la dezvoltarea lui iar in prezent s-a dovedit a fi mult mai stabil fata de engine-ul pe care Valve il ofera la ora actuala. 

 

Datorita informatiilor precizate mai sus, am decis ca toti clientii ce vor achizitiona un nou server de joc de tip "Counter-Strike 1.6" vor beneficia de acest nou engine. Pentru a evita eventualele outage-uri, NU vom efectua FORTAT acest update asupra clientilor care inca detin engine-ul folosit de valve. 

NOTA: O problema des intalnita este modulul orpheu, el analizeaza anumite secvente ale codului iar cum noi nu mai detinem HLDS vor aparea neplaceri precum: nefunctionarea serverului, situatii cu privire la modul de joc, addons, etc.

 

Rugam toti clientii care intampina situatii neplacute cu privire la urmatoarele cazuri: "imi cade serverul", "primesc flood?", "este cineva care imi tot pica serverul cu un exploit", sa faca update la noul engine! Nu inainte de toate, va rugam sa faceti o copie de siguranta a intregului server de CS (implicit a addons-ului), aceasta operatiune va necesita timp.

Pentru orice fel de situatie, va rugam sa deschideti un tichet din zona de client, colegii nostrii va vor sta la dispozitie cu toate informatiile necesare!
 

Din aceeasi categorie

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.