Nu functioneaza site-ul, cum poate fi rezolvata problema?

În cazul în care observați că nu funcționează site-ul dvs. vă rugam parcurgeți pașii următori pentru a diagnostica problema:

  • dacă domeniul este poaspăt activat verificați în whois dacă are setate nameserverele primite de la Bts Telecom, un serviciu de whois rapid pentru această verificare este http://whois.ws .
  • dacă domeniul este găzduit de mai multă vreme atunci testați dacă vă raspunde serverul, accesati din Windows butonul STARTși apoi Run, în căsuța de comandă scrieți ping domeniul-tau.ro. Dacă nu primiți răspuns de la server și apare mesajul Time Out,verificați de pe o conexiune externă dacă site-ul funcționează, vă recomandăm link-ul următor: http://tools.pingdom.com/ping/

Dacă de pe acel link IP-ul răspunde, atunci este posibil ca să existe o problemă de conectare între calculatorul dvs. și server, în acest caz contactați echipa tehnică prin tichet de suport pentru a verifica dacă IP-ul dvs. este blocat în firewall-ul server-ului. Puteți afla IP-ul dvs. de pe linkul urmator : http://ipaddress.com/.

Un Ip poate fi blocat pentru încercari repetate de parola greșită la webmail, pop3, smtp, cPanel  sau pentru încălcarea unor reguli de mod_security, deblocarea lui se face automat după câteva ore sau la cererea dvs.

În cazul în care echipa tehnică nu a găsit blocat IP-ul în firewall este posibil ca providerul de internet folosit să aibă probleme de interconectare cu alți provideri care fac ruta pana la servere, în acest caz puteți testa încarcarea siteului de pe un proxy gratuit, va recomandam : http://www.freetoview.net/

În cazul în care contactați departamentul tehnic pentru deblocarea IP-ului vă rugăm ca în tichetul de suport să scrieți site-ul dvs. și ip-ul de la care nu aveți acces pentru a face deblocarea cât mai rapid.

Site-uri de unde se mai pot face verificari din locații externe privind funcționarea site-ului sunt și:

Din aceeasi categorie

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.