Te muti la noi?
Ai gratuit transfer fisiere, import baze de date, transfer adrese de email si configurarea acestora !
Vei deţine controlul absolut asupra mediului izolat si asupra software-ului.
Sisteme de operare disponibile şi compatibile: Linux, CloudLinux, FreeBSD, OpenSolaris, Oracle.
Achiziţionează propriul server virtual dedicat (VDS) cu următoarele facilităţi:
-Acces root
-Servere Puternice
-Resurse dedicate
Toate acestea la un preţ avantajos.
Vei deţine controlul absolut asupra mediului izolat si asupra software-ului. Sisteme de operare disponibile şi compatibile: Linux, CloudLinux, FreeBSD, OpenSolaris, Oracle.
Termenii de VPS (virtual private server) si VDS (virtual dedicated server) reprezinta modalitati de partitionare si rulare a serverelor fizice in mai multe servere virtuale, fiecare cu sistem de operare propriu si resurse alocate. Desi cele 2 tipuri de virtualizari se aseamana in multe feluri, exista diferente notabile intre tehnologiile utilizate si posibilitatile tehnice oferite de cele 2 tipuri de servicii. Tehnologia de virtualizare KVM, utilizata pentru a rula VDS-urile, ofera un nivel de putere mai apropiat de cea a unui server dedicat, oferindu-i proprietati net superioare fata de traditionalul VPS.
Un VDS ofera facilitatile unui server virtual complet izolat. Una dintre diferentele majore in comparatie cu un VPS o reprezinta abilitatea de a rula sisteme de operare independente de kernel. De exemplu un VDS poate sa ruleze orice distributie Linux, BSD, Windows sau chiar Solaris, astfel gradul ridicat de adaptabilitate preteaza perfect VDS-urile pe orice tip de proiect online. Structura simpla a unui VDS creaza o platforma care este mai usor de scalat, deoarece este perfect izolata hardware de alte masini virtuale iar migrarea si upgrade-ul VDS-urilor se realizeaza foarte usor. Spre deosebire de un VPS, care nu permite izolarea anumitor blocuri de resurse precum magistralele HDD, un VDS se comporta ca un server de sine statator in aproape fiecare aspect.
Un VPS ofera performante superioare fata de planurile partajate de gazduire web, dar este predispus la probleme de performanta mult mai mult decat omologul sau VDS-ul. Aceasta lipsa de performanta a VPS-urilor apare in special atunci cand un VPS de pe serverul fizic genereaza un consum excesiv de resurse, iar ceilalti clienți de VPS-uri de pe serverul fizic sunt influentati negativ, in timp ce clientii de VDS-uri nu vor intampina niciodata o astfel de problema.
In concluzie atat VPS-urile cat si VDS-urile sunt doua servicii cu o eficienta mai mare a costurilor decat un server dedicat. Ambele sunt mai usor de utilizat decat un server dedicat si ofera un nivel ridicat de control si flexibilitate, dar VDS-ul este optiunea mai performanta, mai stabila si care ofera gradul maxim de flexibilitate dintre cele doua variante.
VDS-urile (Virtual Dedicate Server) sunt superioare solutiilor traditionale VPS (Virtual Private Server) oferind puterea și libertatea unui mediu similar celui asigurat de serverele dedicate. Deși…
Un VDS (Virtual Dedicated Server) este, în general un server VPS, mai rapid, mai flexibil și cu o capacitate mai mare de stocare. Fiecare VDS este independent și nu este influențat de alte VDS-uri…
Ai gratuit transfer fisiere, import baze de date, transfer adrese de email si configurarea acestora !
Facebook Twitter