Eroarea 500 Internal Server. Ce este si cum remediem?

500 Internal Server Error este un cod de stare HTTP care înseamnă că ceva este în neregulă cu site-ul dumneavoastră, iar server-ul nu poate genera un răspuns concret pentru problemă dumneavoastră.


Care sunt cauzele erorii 500 Internal Server Error? Cele mai comune sunt:

  • Permisii incorecte pe fișiere:

Cele mai comune sunt fișierele cu drepturi de scriere globale. Aceasta este o problemă frecventă cu fișierele PHP.
În general, pe serverele noastre, permisiile fișierelor nu trebuie să fie mai mari de 644. De asemenea, trebuie să țineți cont ca permisiile directorului principal trebuiesc setate corect.

  • Erori de codare  în fișierul .htacces:

Această eroare se primește în general în momentul în care apar reguli în fișierul .htaccess scrise în mod eronat sau care nu sunt compatibile cu modul de configurare al serverului web. Pentru a verifica dacă fișierul .htaccess este problema se poate redenumit ( de exemplu în .htaccess_old ) , astfel regulile vor fi ignorate. Pentru a localiza linia din .htaccess care cauzează problema, adăugați "#" la începutul fiecărui rând prin excludere.

Pentru a identifica motivul ce cauzează eroarea, intrați în jurnalul de erori din Cpanel. Odată conectați faceți click pe pictograma  “ Error Logs” din meniul “ Logs”

Din aceeasi categorie

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.