Gazduire jocuri

Gazduire jocuri cu performanta ridicata, scalabilitate si latenta scazuta pentru jocuri la un nivel cu adevarat global.

Counter-Strike 1.6

Gazduire Counter-Strike 1.6

de la
6.99€
Counter Strike: Global Offensive

Gazduire C.S. Global Offensive

de la
6.99€
Half-Life 2

Gazduire Half-Life 2

de la
6.99€
Team Fortress 2

Gazduire Team Fortress 2

de la
6.99€
San Andreas Multiplayer

Gazduire San Andreas Multiplayer

de la
4€
Minecraft

Gazduire Minecraft

de la
4.99€
C.S. Source

Gazduire C.S. Source

de la
6.99€
Metin2

Gazduire Metin2

de la
14.99€

 

Iti doresti sa iti faci propriul server privat pentru un joc online popular si sa faci tu regulile? sau dimpotriva, vrei sa extinzi capcaitatile serverului actual si sa permiti accesul mai mulor jucatori in mod constant? la btstelecom ai pachete speciale pentru gazduire jocuri cu urmatoarele avantaje:

 

Gazduire jocuri cu cea mai buna performanta de pe piata

Perioada de downtime sau de lag inseamna game over, astfel ca este esentiala gasirea unei solutii care combina performanta ridicata, latenta scazuta și timp de functionare optim. Indiferent daca construiti o platforma de jocuri online, dezvoltati sau publicati jocuri, aveti nevoie de o infrastructură fiabila, globala și rapida, cu o disponibilitate ridicata, indiferent de cat de mare este cererea.

 

  • Serverele noastre de jocuri de inalta performanta va ofera puterea  de care aveti nevoie pentru a oferi un joc online lin și perfect. Oferim cele mai recente procesoare scalabile Intel i7 si Intel i9 pentru a asigura cea mai mare putere

 

  • Pentru orice joc multiplayer, fie ca este vorba de un host pentru Minecraft in Romania sau gazduire CS 1.6 pana la CS:GO nu vei mai avea probleme cu jucatori ce se plang de 300 ms

 

  • Procesoare HEDT cu frecvente de peste 4Ghz (Jocuri precum SAMP sau Counter Strike au fost concepute sa foloseasca doar un singur core din CPU, astfel frecventa foarte mare pe un singur core este extrem de importanta)


 

Cat de mult conteaza un server bun pentru gazduirea de jocuri?


 

Performantele in orice joc multyplayer este dependent in cea mai mare de server si specificatiile acestuia. Latenta (viteza de raspuns), Procesorul, Uplink-ul toate aceste specificatii influenteaza calitatea experientei jucatorilor, astfel se poate elimina problema comuna a lagului sau deconectarii repetate a jucatorilor

 

La btstelecom avem suficienta experienta in gazduirea jocurilor, astfel iti punem la dispozitie cele mai accesibile pachete de gazduire pentru cs 1.6, gazduire jocuri precum SAMP, Minecraft cat si CS:GO sau TF2.


 

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.