Gazduire jocuri

Gazduire jocuri cu performanta ridicata, scalabilitate si latenta scazuta pentru jocuri la un nivel cu adevarat global.

Counter-Strike 1.6

Gazduire Counter-Strike 1.6

de la
6.99€
C.S. Global Offensive

Gazduire C.S. Global Offensive

de la
6.99€
C.S. Source

Gazduire C.S. Source

de la
6.99€
Half-Life 2

Gazduire Half-Life 2

de la
6.99€
Team Fortress 2

Gazduire Team Fortress 2

de la
6.99€
San Andreas Multiplayer

Gazduire San Andreas Multiplayer

de la
4€
Metin2

Gazduire Metin2

de la
14.99€
Minecraft

Gazduire Minecraft

de la
4.99€

Gazduire jocuri

In industria de jocuri extrem de competitivă și solicitanta de 100 de miliarde de dolari +, trebuie sa oferiti o experienta rapida, fiabila si performanta pentru a va mentine jucatorii implicati. Perioada de downtime sau de lag inseamna game over, astfel ca este esentiala gasirea unei solutii care combina performanta ridicata, latenta scazuta și timp de functionare optim. Indiferent daca construiti o platforma de jocuri online, dezvoltati sau publicati jocuri, aveti nevoie de o infrastructură fiabila, globala și rapida, cu o disponibilitate ridicata, indiferent de cat de mare este cererea.

Performanta

O experienta de joc care este altceva decat impecabila ii face pe jucatorii tai sa plece si sa treaca la un alt joc. Serverele noastre de jocuri de inalta performanta va ofera puterea  de care aveti nevoie pentru a oferi un joc online lin și perfect. Oferim cele mai recente procesoare scalabile Intel i7 is Intel i9 pentru a asigura cea mai mare putere.

Securitate

Atacurile DDoS pot provoca timp de inactivitate si pot impiedica continuitatea jocului pe care o asteaptă utilizatorii dvs.  Oferim diverse produse de securitate cibernetică pentru a va proteja impotriva atacurilor DDoS si a altor amenintari cibernetice .

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.