Gazduire Magento

Serviciu de Hosting si Gazduire Magazin Online pentru Magento - Servere si Tehnologii High End iti stau la dispozite pentru o Performanta Competitiva

Detalii

 

Magento Silver

15.99€/luna

20 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Mage

Access SSH

Magento Gold

23.99€/luna

50 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Mage

Access SSH

Magento Platinum

29.99€/luna

100 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Mage

Access SSH

Magento Cloud VPS

64.99€/luna

4 vCPU dedicat

8GB RAM Dedicat

400 GB SSD spatiu

Apache+Nginx webserver

Certificat SSLGratuit

Management Inclus! Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Root Access

 

Hostingul Magento este creat special pentru magazinele online ce au la baza aceasta tehnologie. Iti oferim servicii adaptate pentru acest tip de gazduire, in functie de nevoile tale concrete.

Hosting Magento adaptat oricarui tip de magazin online

Gazduirea Magento este un serviciu flexibil, oferit in patru pachete scalabile, in functie de cerintele si volumul de activitate al magazinului tau online. Toate ofertele sunt create pentru viteza si accesibilitate cu tehnologiile Litespeed webserver si Apache+Nginx pentru serviciul Magento VPS Hosting.

De ce sa alegi o gazduire Magento pentru website-ul tau?

Daca vrei ca magazinul tau online sa fie usor accesibil potentialilor clienti, rapid si fara probleme tehnice, solutiile Magento ecommerce hosting oferite de BTStelecom sunt alegerea ideala pentru gazduirea unui magazin online pe aceasta platforma.

  • Toate pachetele oferite includ certificat SSL gratuit, pentru un plus de siguranta si incredere, dar si pentru cresterea rankingului in principalele motoare de cautare.
  • Pentru un plus de protectie, pachetele Magento web hosting includ Imunify360 (un firewall + un antivirus Enterprise), astfel ca vei fi sigur ca magazinul tau va putea oferi modalitati sigure de plata online.
  • Magazinul tau online va fi mereu acolo unde sunt si clientii tai prin uptime-ul garantat si prin tehnologia Cloudflare CDN inclusa, care va garanta incarcarea pozelor produselor tale chiar si pe unele conexiuni mai lente.
  • Resursele hardware sunt individual alocate fiecarui client, iar in cazul unor eventuale probleme, echipele noastre de tehnicieni sunt la dispozitia ta non-stop, 24/7.
  • Solutiile noastre sunt adaptate si pentru a oferi servicii de hosting pentru Magento 2, ultima editie a acestui soft de ecommerce.

Echipa noastra de gazduire web este mereu gata sa te ajute in dezvoltarea proiectelor tale de afaceri si sa-ti ofere posibilitatea de a avea o prezenta online la nivel profesional.

De-a lungul timpului, am dezvoltat pentru clientii nostri cele mai bune solutii software si hardware, pentru ca afacerile acestora sa aiba un plus de vizibilitate si o prezenta online excelenta.

Intrebari frecvente

Care sunt caile catre diferite functii ale contului de gazduire site?

Calea către directorul dvs. web este: /home/username/public_html - aici uploadați fișierele site-ului dvs. Înlocuiți cuvântul `username` cu numele dvs. de utilizator, care poate fi găsit în mesajul…

Ce este aceasta eroare ”406 Not Acceptable”?

Dacă primiți eroarea ”406 Not Acceptable” în site-ul dvs. pe unele pagini este posibil ca scriptul să intre în conflict cu sistemul de securitate de pe apache numit mod_security - http://modsecurity.…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.