Gazduire Prestashop

Serviciu Profesional de Gazduire Magazin Online pentru Prestashop - Servere si Tehnologii High End iti stau la dispozite pentru o Performanta Competitiva

Detalii

 

PS Gold

19.99€/luna

100 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Prestashop Cache

Access SSH

PS Silver

7.99€/luna

20 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Prestashop Cache

Access SSH

PS Platinum

34.99€/luna

200 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Prestashop Cache

Access SSH

PS Cloud VPS

64.99€/luna

4 vCPU dedicat

8GB RAM Dedicat

400 GB SSD spatiu

Apache+Nginx webserver

Certificat SSLGratuit

Management Inclus! Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Root Access

 

Gazduirea Prestashop este ideala daca detii un magazin online construit cu acest CMS. Avem o experienta de peste 10 ani in acest tip de web hosting si suntem convinsi ca iti vom putea oferi servicii de suport premium, adaptate nevoilor tale.

 

Gazduirea PrestaShop - esentiala pentru un magazin online de calitate

 

Atunci cand ai ales Prestashop pentru magazinul tau online, ai ales flexibilitate, putere si viteza. Dar pentru ca site-ul tau sa poata beneficia de toate aceste caraceristici ale unui CMS de calitate, ai nevoie si de un hosting specializat. Viteza este esentiala in comertul online, iar noi am inteles acest lucru inca de la inceput. De aceea, alternativele dedicate de gazduire ofera LS Cache, o solutie enterprise ce ruleaza doar cu Litespeed Web server, cel mai rapid web server.

 

De ce sa alegi o gazduire PrestaShop de la BTSTelecom?

 

Ai toate motivele sa apelezi la o solutie PrestaShop hosting oferita de BTSTelecom daca iti doresti siguranta, flexibilitate, usurinta in utilizare si garantia unei viteze excelente pentru afacerea ta online.

  • Vei putea instala singur PrestaShop, simplu, cu un singur click, folosind scriptul automat Softaculous inclus.
  • Magazinul tau va fi online, neintrerupt, la orice ora, cu uptime garantat, deoarece la orice pachet de hosting beneficiezi de solutia HA clusters, adica de gazduire multi-server in cloud.
  • Vei beneficia de certificat SSL gratuit, impreuna cu solutia Imunify360 (un firewall + un antivirus Enterprise), pentru ca datele clientilor tai sa fie in deplina siguranta, dar si pentru ca magazinul sa beneficieze de o clasare SEO superioara.
  • Daca ceva nu merge sau intampini probleme cu site-ul, alegand un pachet PrestaShop web hosting vei beneficia de suport premium, 24/7, iar expertii nostri te vor ajuta sa remediezi eventualele disfunctionalitati.

 

De-a lungul timpului, am dezvoltat impreuna cu clientii nostri cele mai bune solutii software si hardware pentru ca afacerile acestora sa aiba un plus de vizibilitate si o prezenta online excelenta. 

 

Intrebari frecvente

Care sunt caile catre diferite functii ale contului de gazduire site?

Calea către directorul dvs. web este: /home/username/public_html - aici uploadați fișierele site-ului dvs. Înlocuiți cuvântul `username` cu numele dvs. de utilizator, care poate fi găsit în mesajul…

Ce este aceasta eroare ”406 Not Acceptable”?

Dacă primiți eroarea ”406 Not Acceptable” în site-ul dvs. pe unele pagini este posibil ca scriptul să intre în conflict cu sistemul de securitate de pe apache numit mod_security - http://modsecurity.…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.