Server VPS - Virtualizare LXC

LXC crează mai multe servere virtuale private (VPS-uri) Linux izolate pe un singur server fizic pentru a partaja hardware-ul, licenţele şi managementul cu o eficienţă maximă.

Detalii

VPS1

5.99€/luna

1 vCPU

1GB RAM

10GB Raid10

Retea : 1Gbps

VPS2

9.99€/luna

1 vCPU

2GB RAM

20GB Raid10

Retea : 1Gbps

VPS3

14.99€/luna

1 vCPU

3GB RAM

30GB Raid10

Retea : 1Gbps

VPS4

24.99€/luna

2 vCPU

4GB RAM

50GB Raid10

Retea : 1Gbps

 

Servere VPS - Virtualizare LXC

Administrarea acestor servere VPS se va face prin intermediul unui panou de control în zona de client prin care aveţi posibilitatea 24/7 sa efectuaţi următoarele comenzi:

-Reboot la server;
-Access la consola VNC;
-Reinstalarea sistemului de operare sau vizulizarea graficelor de consum;

Sistemele de operare disponibile şi compatibile: CentOS, Debian, Ubuntu Server, Fedora si Slackware atat pe 32 de biti cat si 64 de biti.

În cazul în care doriţi reinstalarea sistemului de operare sau să optaţi pentru o altă distribuţie linux, puteţi face acest lucru oricând, din VPS Control Panel.

 

Intrebari frecvente

Care sunt principalele caracteristici ale unui VPS?

Principalele caracteristici ale unui VPS sunt: Alocarea CPU (procesorului) - Caracteristica principală a unui VPS, alocarea CPU, reprezintă ce procentaj din procesorul serverului dedicat vă este…

Ce este un VPS?

Un VPS (Virtual Private Server) este o metodă de virtualizare care permite partiționarea unui singur server în mai multe servere în așa fel încât fiecare din serverele virtuale să poată susține…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.