Colocare

Puteţi găzdui în Data Center-ul nostru orice fel de echipamente rackabile: servere, storage, switch-uri, routere, de la 1U până la 42U per rack beneficiind de suport gratuit şi personal tehnic on-site non-stop.

1U

80.00€/luna

Tip : 1U

Sursa: maxim 500W

Consum energie maxim 110W/h

IP-uri : 10

Retea : 1Gbps

2U

95.00€/luna

Tip : 2U

Sursa: maxim 750W

Consum energie maxim 200W/h

IP-uri : 10

Retea : 1Gbps

* consumul de energie suplimentar se tarifeaza cu 0.25€ /kwh


Colocare servere se refera la faptul ca serverul dumneavoastra sa fie găzduit intr-un data center detinut de catre o alta companie. Desi nu difera prea mult fata de un hosting obisnuit, acesta ofera un nivel mai ridicat de independenta si de control. Atunci cand alegeti un serviciu de colocare servere, in mod implicit platiti o alta companie pentru dreptul de a utiliza o parte a unui spatiu dintr-un data center, dintr-o retea si/sau hardware.

Un alt aspect al colocarii serverelor este ca veti avea posibilitatea de a va alege furnizorul de latime de banda pe care il doriti, in caz ca acesta este altul decat compania furnizoare de servicii de colocare servere. Avantajul colocarii serverelor este ca aveti mai mult control asupra mai multor factori ai mediului de hosting pe care in mod normal nu l-ati fi avut ca reseller.

 

BTS Telecom opereaza intr-un datacenter de ultima generatie , folosim cele mai performante tehnologii pentru a va oferii un uptime cat mai apropiat de 100% . 

Alimentarea electrictra este realizata cu doua circuite independente, a cate 250A, de la furnizorul de electricitate. Fiecare circuit este protejat cu UPS si Generator astfel :

  • Circuit electric principal  :  Generator Caterpillar 250KVA ,  UPS Newave 100KVA instalati

  • Circuit electric secundar :  Generator Caterpillar 40KVA ,  UPS Newave 40KVA instalati

 Comutare se face cu un sistem AAR automat in maxim30 secunde .

Racirea este realizata cu doua unitati de racire Tecnair de 42.4KW, redundante. Fluxul de aer rece este distrubuit in fata rack-urilor prin podeaua tehnologica asigurand astfel un sistem de racire optim.

Specificatii

Serviciu Suport Tehnic 24/7

Monitorizare, paza si intretinere 24/7

Sistem stingere incendiu cu gaz FM 200.

Unitati rack

Producator – CASBAR

Capacitate - 46 U, 600 x 1000

Kit anti-seismic

Circuit electric trifazat 16A, redundant

Modul de conectica

Fibra optica 10G

Cablu Ethernet Cat. 6, Cat. 5E

Circuite pozate separat pe paturi de cablu Obo

 

Intrebari frecvente

Ce este colocarea unui server?

Colocarea serverelor presupune că serverul dumneavoastră să fie găzduit într-un data center deținut de catre o altă companie. Deși nu diferă prea mult față de un hosting obișnuit, acesta oferă un…

Ce nu se poate gazdui pe serverele BTS Telecom?

Echipamentele BTS Telecom nu vor fi utilizate sub nicio formă și în nicio circumstanță pentru transmiterea, stocarea sau publicarea de materiale sau pentru întreprinderea de acțiuni considerate…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.