Cum platesc prin paysafecard?

FAQ: Comercial

CE ESTE PAYSAFECARD SI CUM SE FOLOSESTE?

Paysafecard este cea mai utilizata modalitate de plata online preplatita. Cu ajutorul  PIN-ului tiparit din 16 caractere poti efectua plati pe internet simplu, sigur si rapid. Poti achizitiona PIN-uri incepand de la doar 25 Lei. Alte valori disponibile in tara noastra sunt 50, 100 si 300 Lei.

cod-pin-paysafecard

Pentru a plati prin aceasta metoda ai doua variante:

  • deschiderea unui cont gratuit la adresa https://my.paysafecard.com unde aveti optiunea de introducere PIN afisata in partea de sus a paginii principale si incarcarea contului. 

Achizitie pin paysafecard in cont client

  • plata direct cu PIN pe site-ul nostru. Nimic mai simplu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi factura din Zona de Client, sa selectezi din dreapta sus acesta modalitatea de plata, apesi butonul PLATESTE ACUM si introduci PIN-ul.

AVANTAJUL TAU - COMISION 0!

 

Plata factura in zona de client cu paysafecard

CE TAXE SUNT PERCEPUTE ?

  • utilizare Paysafecard si cont MyPaysafecard – gratuit

  • achizitionare Paysafecard – gratuit 

  • taxa de restituire – poti restitui un Paysafecard achizitionat atata timp cat nu l-ai folosit, dar se plateste o taxa de 30 Lei.

  • taxa administrativa – in cazul in care nu ai efectuat tranzacții de plata din contul My Paysafecard de mai bine de 12 luni vei avea de platit o taxa administrativa lunara de 10 Lei. Aceasta taxa va fi retrasa direct din contul clientului in data de intai a fiecarei luni, incepand cu prima luna dupa expirarea termenului de 12 luni.

  • taxa de tranzactie – COMISION 0 la platile pe site-ul nostru.

  • comision de schimb valutar – pe site-ul procesatorul exista un convertor valutar pe site-ul Paysafecard unde poti face paritatea.

  • transfer de bani pe Skrill – ai posibilitatea de a transfera bani de pe Paysafecard pe Skrill.

PUNCTE DE VANZARE:

Peste 500,000 de puncte de vanzare din intreaga lume ofera astfel de cartele.Cu ajutorul functiei de cautare gasiti intr-o clipa comerciantii paysafecard din Romania.

AVANTAJELE FOLOSIRII PAYSAFECARD:

Prin aceasta metoda poti plati - fara ati divulga datele personale sau pe cele ale contului bancar.

Cu ajutorul contul mypaysafecard iti pastrezi controlul asupra PIN-urilor si al tranzactiilor efectuate.

Pentru a afla soldul PIN-ul tau poti folosi linkul https://www.paysafecard.com/ro-ro/interogare-sold/.

 

Atentie!!! Paysafecard a implementat un sistem antifrauda care nu va permite sa utilizati codurile PIN in mai putin de 24 h de la data achizitionarii acestora. Prin urmare pentru a evita blocarea codurilor PIN va rugam, fie sa asteptati acest interval de timp, fie sa efectuati plata de pe un ip al tarii de unde este achizitionat codul.

Din aceeasi categorie

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.