Gazduire Metin2

Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către Gameforge 4D GmbH

Metin2 - Starter

14.99€/luna

RAM: 3GB

CPU: 2 core

SSD: 30GB

OS: FreeBSD 12.0

Protectie DDoS

Metin2 - Silver

22.99€/luna

RAM: 5GB

CPU: 3 core

SSD: 40GB

OS: FreeBSD 12.0

Protectie DDoS

Metin2 - Gold

44.99€/luna

RAM: 8GB

CPU: 4 core

SSD: 80GB

OS: FreeBSD 12.0

Protectie DDoS

Metin2 - Platinum

64.99€/luna

RAM: 12GB

CPU: 6 core

SSD: 150GB

OS: FreeBSD 12.0

Protectie DDoS

 

Ai un server privat de Metin2 sau vrei sa lansezi un nou server pentru cei care indragesc acest joc? Opteaza pentru gazduire Metin2 la btstelecom si ai la dispozitie posibilitatea de a-i oferi serverului tau privat cele mai bune specificatii de pe piata:

 

Host Metin2 bun cu uptime maxim pentru oricat de multi jucatori

 

Mentine-ti serverul privat de Metin2 in constanta functionare fara sa-ti mai faci griji de utilizatorii care nu se mai pot conecta pentru ca „a picat serverul”. iata ce specificatii profesionale iti punem la dispozitie:

 

  • 50GB spatiu de back-up gratuit - astfel ne asiguram ca nu vei pierde absolut nimic de pe server chiar si in cazul celor mai neasteptate probleme
  • suport specializat, constant si calitativ pentru orice fel de nelamurire sau necesitate
  • Posibilitatea de a-ti configura personal setarile. iti punem la dispozitie un panou de control foarte bine pus la punct, de unde vei putea seta optiuni dupa bunul plac, oricand.

 

Cum stiu ca sunteti cea mai buna optiune de host pe Metin2?

 

Pe langa faptul ca multe alte servere private de succes de Metin2 sunt deja gazduite la noi, avem suficienta experienta cu gazduirea de Metin2 incat iti punem la dispozitie chiar si un ghid de sistem de scripturi pentru a va putea instala si reinstala fisierele de baza ale serverului fara prea multe cunostinte in domeniu.

Intrebari frecvente

Ce server files pentru metin2 sunt disponibile ?

La pachetele de gazduire Metin2 va punem la dispozitie cateva server files gratuite. Instalarea acestora se face direct din server, odata ce v-ati conectat la acesta va apare meniul cu comenzi de…

Cum instalez server file oferit gratuit ?

Instalarea serverfile gratuit se face automat folosind scripturile puse la dispozitie in serverul virtual dedicat pregatit pentru Metin2. Dupa ce ati accesat serverul prin ssh (putty) executati…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.