Gazduire Opencart

Serviciu Profesional de Gazduire Magazin Online pentru Opencart - Servere si Tehnologii High End iti stau la dispozite pentru o Performanta Competitiva

Detalii

OC Platinum

34.99€/luna

200 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Opencart Cache

Access SSH

OC Cloud VPS

64.99€/luna

4 vCPU dedicat

8GB RAM Dedicat

400 GB SSD spatiu

Apache+Nginx webserver

Certificat SSLGratuit

Management Inclus! Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Root Access

OC Silver

7.99€/luna

20 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Opencart Cache

Access SSH

OC Gold

19.99€/luna

100 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Imunify360 Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Opencart Cache

Access SSH

 

Gazduirea Opencart este dedicata solutiilor de e-commerce bazate pe acest tip de sistem de management. Serviciile noastre sunt concepute pentru optimizarea acestei tehnologii, in functie de cerintele fiecarui client.

Gazduire Opencart adaptata magazinelor online

Hostingul Opencart pe care il punem la dispozitie este construit pentru nevoile clientilor care doresc performanta si calitate pentru magazinele online. Pachetele noastre de servicii sunt optimizate si flexibile, adaptandu-se oricarei nevoi concrete.

De la OC Silver, pachetul de baza, pana la Opencart Cloud Hosting, cel premium, care ofera importante resurse hardware dedicate, toate serviciile noastre includ tehnologii de ultima ora, care iti vor sustine afacerea online la un nivel de excelenta.

De ce sa alegi un hosting Opencart pentru magazinul tau online?

Experienta noastra de peste 10 ani in gazduirea de magazine online Opencart ne-a invatat sa oferim in primul rand stabilitate si viteza, cele doua elemente esentiale ale succesului unei astfel de afaceri. Astfel, vei putea beneficia nu doar de uptime garantat 99,9% dar si de tehnologii de ultima ora pentru un hosting profesionist.

  • Iti oferim pachete adaptate, care au incluse certificate SSL pentru securitatea datelor clientilor tai. Aceste certificate sunt esentiale si pentru partea de SEO a oricarui site web, fara ele fiind posibile unele penalizari si scaderi in ranking.
  • Deoarece comertul online trebuie sa fie sigur si ferit de atacuri de tip malware, ca o masura de securitate suplimentara, pachetele noastre de web hosting Opencart includ si solutia Imunify360 - un duo de Firewall si Antivirus la nivel Enterprise.
  • Serverele noastre sunt operate de Litespeed - unul din cele mai rapide softuri. Impreuna cu LS Cache - solutie Enterprise de CMS cache - si Clouflare CDN, putem asigura viteze de acces superioare chiar si pentru magazinele online foarte mari.

Alegand orice pachet de hosting Opencart de la BTSTelecom vei beneficia suplimentar de suport tehnic din partea specialistilor nostri, la orice ora, in regim 24/7, daca intampini probleme sau disfunctionalitati ale magazinului tau online.

Intrebari frecvente

Care sunt caile catre diferite functii ale contului de gazduire site?

Calea către directorul dvs. web este: /home/username/public_html - aici uploadați fișierele site-ului dvs. Înlocuiți cuvântul `username` cu numele dvs. de utilizator, care poate fi găsit în mesajul…

Ce este aceasta eroare ”406 Not Acceptable”?

Dacă primiți eroarea ”406 Not Acceptable” în site-ul dvs. pe unele pagini este posibil ca scriptul să intre în conflict cu sistemul de securitate de pe apache numit mod_security - http://modsecurity.…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.