Gazduire WooCommerce

Serviciu de Gazduire Magazin Online pentru Woocommerce - Servere si Tehnologii High End iti stau la dispozite pentru o Performanta Competitiva

 

Detalii

Woo Silver

7.99€/luna

10 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Domeniu Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Wordpress Cache

Access SSH

Woo Gold

12.99€/luna

20 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Domeniu Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Wordpress Cache

Access SSH

Woo Platinum

19.99€/luna

30 GB SSD spatiu

Conturi email nelimitate

Litespeed webserver

Certificat SSLGratuit

Domeniu Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Litespeed Wordpress Cache

Access SSH

Woo Cloud VPS

64.99€/luna

4 vCPU dedicat

8GB RAM Dedicat

400 GB SSD spatiu

Apache+Nginx webserver

Certificat SSLGratuit

Management Inclus! Gratuit

IP Dedicat

Cloudflare CDN

Root Access

 

Gazduirea Woocommerce este ideala pentru magazinele online create cu ajutorul acestui popular plugin de WordPress. Majoritatea site-urilor de prezentare si a blogurilor sunt create cu acest CMS, iar daca vrei sa vinzi produse sau servicii, pluginul este unul dintre cele mai usor de instalat.

Gazduire Woocommerce adaptata si optimizata pentru site-urile construite cu WordPress

Hostingul Woocommerce este oferit in pachete de servicii ce pot fi scalate in functie de nevoile si de traficul pe care il are site-ul tau. Astfel, daca esti la inceput de drum in lumea comertului online, poti incepe cu pachetul Woo Silver, care ofera 10GB spatiu SSD, iar daca cerintele ulterioare cresc, poti trece usor la un pachet superior din gama Gold sau Platinum.

Pentru gazduirea magazinelor online cu mii de produse si trafic mare, recomandam pachetul Woo Cloud VPS - un serviciu de Woocommerce hosting pe servere cu tehnologie Apache+Nginx si cu resurse hardware generoase, dedicate.

De ce sa alegi o gazduire Woocommerce pentru website-ul tau?

Fiind un CMS usor de instalat si de inteles, majoritatea clientilor aleg WordPress pentru construirea site-urilor web, iar ulterior partea de comert online se poate adauga simplu prin instalarea plugin-ului Woocommerce. Pentru ca aceste tehnologii sa functioneze perfect, serviciile dedicate de hosting Woocomerce de la BTSTelecom reprezinta o alegere excelenta:

  • Magazinul tau online va fi gazduit pe servere performante, profesionale, numai de la Dell sau HP, ca o garantie a calitatii.
  • Fiecare pachet de hosting vine cu tehnologii care imbunatatesc viteza de acces. Serverele sunt operate cu software-ul Litespeed, care este de 9 ori mai rapid decat clasicul Apache. Datele magazinului online sunt stocate doar pe Solid State Disk-uri (SSD) in  Storage High Availability.
  • Pentru securitate sporita, toate pachetele noastre includ certificat SSL gratuit preinstalat - un pas esential pentru cresterea sigurantei datelor clientilor tai, dar si pentru imbunatatirea ranking-ului in motoarele de cautare, ca parte esentiala si ajutor eficient pentru eforturile de tip SEO pe care le faci deja.
  • Serviciile noastre includ si pluginul Litespeed Wordpress Cache, care, alaturi de Cloudflare CDN, are rolul de a accelera considerabil viteza site-ului si de a imbunatati astfel considerabil experienta de navigare a utilizatorilor, oriunde s-ar afla acestia.

Echipa de tehnicieni BTSTelecom sunt la dispozitia ta 24/7 pentru a ne asigura ca experienta ta de gazduire web in folosirea serviciilor pe cere le oferim este una excelenta.

Intrebari frecvente

Care sunt caile catre diferite functii ale contului de gazduire site?

Calea către directorul dvs. web este: /home/username/public_html - aici uploadați fișierele site-ului dvs. Înlocuiți cuvântul `username` cu numele dvs. de utilizator, care poate fi găsit în mesajul…

Ce este aceasta eroare ”406 Not Acceptable”?

Dacă primiți eroarea ”406 Not Acceptable” în site-ul dvs. pe unele pagini este posibil ca scriptul să intre în conflict cu sistemul de securitate de pe apache numit mod_security - http://modsecurity.…

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.