Inregistrare domenii

Incepeti cautarea domeniului perfect.

 
.com
.ro
.eu
.info
.uk
.biz

Numele domeniului dumneavoastra

Un nume de domeniu sau o adresa web este adresa dumneavoastra online. Este modul in care va veti exprima prin e-mail sau pe site-ul dvs. si este ceea ce vad clientii atunci cand incearca sa va gaseasca.

Alege-ti numele

Veti avea nevoie de un nume de domeniu daca nu aveti deja unul. Cautați-l pe cel pe care il doriti si achizitionati cu un click pe un buton sau transferati domeniul dvs. catre noi.

Transferurile de domenii au devenit usoare

Aveti deja un domeniu?  Puteti sa transferati domeniu la noi. Este simplu, rapid si doar la cateva click-uri distanta.

Promo domenii

* toate preturile afisate sunt in Euro, valabile la inregistrarea unui domeniu pe un an.

 

 

Un domeniu Internet este o adresă virtuală. Se poate face o comparație între această adresă virtuală și adrese non-virtuale: adresa fizica a persoanei fizice respective sau a companiei (bloc, stradă, oraș, județ, țară). Un domeniu Internet este o adresă virtuală de forma:denumire.extensiede exemplu: domeniulmeu.ro

În acest exemplu ales de domeniu, „domeniulmeu” este denumirea domeniului, numele lui, iar „.ro” este extensia domeniului. Prin urmare un domeniu Internet este un spațiu definit prin adresa Internet la care poate fi gasit (ex. www.btstelecom.ro) – și are trăsături caracteristice (ex. dimensiune – ceea ce înseamnă volumul de date care se poate stoca pe acel domeniu, extensia). Domeniul Internet este utilizat pentru a accesa conținutul găzduit al unui site (informația textuala și grafică pe care o găsești atunci când “intri pe adresa unui site”). În general extensia domeniului afișează proveniența sa, după cum probabil deja știți.  Domeniile .ro sunt alocate geografic României, așa cum .bg sunt alocate Bulgariei de exemplu sau .it Italiei, .us Statelor Unite ale Americii, etc. Sunt și domenii universale/internaționale, ale căror proveniență geografică nu poate fi stabilită prin extensie. Exemple de extensii universale ar fi : .com (cea mai apreciată extensie în întreaga lume), .net.org.info.biz.ws.tv.eu.me etc.

Numele de domeniu reprezintă identitatea Dvs. (ca persoană fizică sau companie) în mediul Internet.

Denumirea unei companii de exemplu are mult mai multă importanță în spațiul virtual, acolo unde nu se beneficiază de obiecte cum ar fi firma luminoasă, vitrină, catalogul sau de prezența unui reprezentant de vânzări fizic.

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.