Metode de plată

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre. În urma efectuării unei comenzi online, veți primi pe adresa de email completată în formularul de comandă, factura proformă aferentă serviciului comandat. Vă rugăm să efectuați plata acestei facturi în maxim 7 zile.

Transfer Bancar

Plata prin Transfer Bancar sau Ordin de Plată

Plata se efectuează pe baza facturii proforme primite pe email după finalizarea comenzii. Este necesar să ai un cont deschis la o bancă din România. Plată se poate efectua din orice bancă, prin ordin de plată și transfer bancar.

Plata se poate face în următoarele conturi:

  • ING BANK Suc.Sebastian Cod IBAN: RO42INGB0000999902614499
  • Banca Transilvania Suc. Otopeni Cod IBAN: RO20BTRLRONCRT0293689301

Plata cu Cardul Online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.btstelecom.ro folosește platforma EuPlatesc. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plăți EuPlatesc.

În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlatesc.

BTS TELECOM & HOSTING S.R.L. nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Cash

Plata în Numerar

După finalizarea comenzii, pe adresa
ta de e-mail sau în contul client (secțiunea Facturi) vei găsi disponibilă pentru descărcare Factura Proforma în format PDF.

Printează această factură sau copiază conținutul ei și mergi cu datele astfel obținute la bancă unde poți efectua plată în numerar la casierie. Nu este necesar să ai cont bancar.

Comisioane bancare pentru depunere numerar:

  • Banca ING - 15 lei;
  • Banca BRD - GRATUIT;
  • Banca Transilvania - 0.3% minim 4 Ron.

Plățile în Numerar pot fi efectuate atât de persoane fizice cât și juridice și generează Facturi Fiscale.

PaySafeCard

Plata prin PaySafeCard

Alege să plătești prin intermediul cartelelor internaționale Paysafecard serviciile noastre.

Cartelele sunt disponibile în orice punct de vânzare PayPoint sau Poșta Română precum și în multe alte locații acreditate Paysafecard în România și în lume.

PayPal

Plata prin Paypal

Poți alege să plătești serviciile achiziționate online prin intermediul Paypal. Se realizează utilizând fie soldul din contul dumneavoastră Paypal sau cu un card de credit sau de debit. Acest instrument de plată este cel mai folosit la nivel mondial.

Dacă nu ai cont, poți creea gratuit în pagina care se deschide la apăsarea butonului Paypal din factură.

SMS

Plata prin SMS

Poți plăți prin SMS (micropayment) serviciile disponibile pe site-ul nostru prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Telekom, Digi Mobile. Plata prin SMS poate fi efectuată atât de persoane fizice cât și juridice. Nu generează Facturi Fiscale. Deducerea cheltuielilor pentru aceste plăți se fac prin intermediul facturii de telefonie mobilă care include și aceste costuri.

Western Union

Western Union

Alege să plătești acum la www.btstelecom.ro și prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Western Union disponibil atât în România cât și în lume. Deschide un tichet din Zona de Client pentru a primi detaliile necesare efectuării plății prin această metodă.

MoneyGram

MoneyGram

Alege să plătești acum la www.btstelecom.ro și prin intermediul serviciului de Transfer Rapid de Bani Money Gram disponibil atât în România cât și în lume. Deschide un tichet din Zona de Client pentru a primi detaliile necesare efectuării plății prin această metodă.

Te muti la noi?

Migrarea catre un nou furnizor de hosting poate fi extrem de complicata . Fii relaxat si lasa-i expertii nostri sa o faca! Vom muta site-ul existent în 48 de ore, fara intrerupere . Inclus GRATUIT la achizitionarea oricarui pachet de gazduire BTS Telecom.